Gedoe over verhaal Jean uit The Voice Kids

Gedoe over verhaal Jean uit The Voice Kids

De vader van de 13-jarige Jean uit The Voice Kids leeft nog. Dat heeft zijn familie laten weten. In de uitzending vertelde de Syrische jongen dat zijn vader is overleden, maar dat blijkt niet waar te zijn.

Niet gelogen

Volgens de moeder van Jean heeft hij niet gelogen. Hij dacht echt dat zijn vader niet meer leefde, toen de uitzending werd opgenomen. De ouders van Jean zijn gescheiden en hebben ruzie met elkaar. De moeder zegt dat ze zelf aan de kinderen heeft verteld dat hun vader dood is.

Na de auditie van Jean kwamen er veel positieve reacties. Maar nu zijn er ook boze reacties. Een woordvoerder van televisiezender RTL vindt dat heel vervelend voor Jean: “Hij heeft zich aangemeld vanwege zijn zangtalent en het is duidelijk dat hij dat heeft. Het zou beter zijn als Jean en zijn familie met rust gelaten worden.”

Battle-rondes

In de eerste ronde van The Voice Kids zong Jean het nummer Diamonds van Rihanna. Daarmee ging hij door naar de Battle-rondes. Die uitzendingen zijn al opgenomen en worden over een paar weken uitgezonden.