Het beste uit de 'Check dit dan'

Wat zijn de opvallendste nieuwtjes uit onze rubriek Check dit dan? Iedere zondag zetten we de hoogtepunten voor je op een rij. Met deze week:

1. Aanzoek verplast

Een man in de Verenigde Staten wil zijn vriendin romantisch ten huwelijk vragen, maar dat gaat niet helemaal zoals gedroomd. Hun zoontje staat ernaast te plassen en ze hebben niets door!

Deze video is niet meer beschikbaar, Sorry!

2. Meisje verandert in Mona Lisa

In China werd een YouTuber uitgedaagd om zich op te maken zoals het schilderij de Mona Lisa. En die uitdaging ging ze aan. De vrouw is er uren aan kwijt, maar het resultaat mag er zijn.

Imitation makeup Mona Lisa 仿妆蒙娜丽莎【宇芽YUYAMIKA】

3. Koppen met Real Madrid

Voetbaltalent Enzo van 8 heeft een leuk filmpje gemaakt met het team van Real Madrid. Hij kopt met 11 spelers van de topclub, terwijl ze in de kleedkamer zitten. Zodra het lukt vieren ze samen feest.

Enzo (8) doet voetbalstunt met team van Real Madrid

4. Poep in een museum

In een museum in Rotterdam hebben ze vier bijzondere nieuwe kunstwerken. namelijk deze reuzendrollen! En alsof dat nog niet gek genoeg is, kunnen bezoekers ook een naaktpak aantrekken!

Reuzendrollen een museum in Rotterdam
Reuzendrollen in een museum in Rotterdam
Een vrouw in een naaktpak

5. Straaljagers sparen

Een miljonair uit Frankrijk heeft een bijzondere verzameling. Hij heeft 97 straaljagers in zijn tuin! Het is de grootste verzameling straaljagers van de wereld.

Man heeft bijna 100 straaljagers in zijn tuin