Zeldzaam interview met Eloise van Oranje

Eloise van Oranje geeft voor het eerst een interview

Over het leven van de prinsessen en hun familie is niet veel bekend. Maar één kind uit de koninklijke familie deelt sinds kort steeds meer over haar leven. Het gaat om het nichtje van de prinsessen: Eloise van Oranje.

Openbaar op Instagram

Zij gebruikt als enige tiener van de familie een openbaar Instagram-account. Als ze daar iets op zet, is dat meteen overal in het nieuws. Wij gingen bij haar langs om erover te praten. En dat is bijzonder, want dit is haar allereerste interview ooit.

Ik denk dat best veel mensen het leuk vinden om te zien dat ik ook gewoon een normaal meisje ben.
Eloise

Eloise heeft dit jaar haar middelbare school-diploma gehaald. Toen ze een foto daarvan op Instagram plaatste, stond die meteen op heel veel nieuws-sites. En daar kwamen ook wat negatieve reacties op.

'Eloise zet haters op hun plek'

Sommige mensen schreven dat ze dachten dat ze haar diploma zomaar gekregen heeft. Toen ze daar wat van besloot te zeggen, kwam dat ook weer groot in het nieuws. Verschillende sites schreven: 'Eloise van Oranje bijt van zich af!' Daarna is haar account in één keer een stuk bekender geworden. Inmiddels heeft ze meer dan 26.000 volgers.

Ze vertelt erover in de video hierboven.

In onze nieuwe aflevering van Uitgezocht hoor je nog meer over Eloise en de prinsessen Alexia en Ariane:

Kunnen de prinsessen alles worden wat ze willen? | UITGEZOCHT #16