Verrassing! Twente speelt gelijk tegen Manchester United

Het was een mooie avond voor fans van FC Twente. De club speelde 1-1 gelijk tegen Manchester United. En dat hadden de meeste mensen niet verwacht.

In de eerste helft kwam Manchester United nog op voorsprong door een goal van Eriksen. Maar in de tweede helft deed Twente het steeds beter. En uiteindelijk lukte het dus zelfs om te scoren!

Lef

Eriksen lette even niet goed op, en zo kon Sam Lammers een doelpunt maken. Zo'n 4000 Twente-fans waren naar Engeland gereisd voor de wedstrijd en zij gingen helemaal uit hun dak. Het gebeurt niet vaak dat een Nederlandse club wint of gelijkspeelt tegen een club uit de Premier League.

Keeper Lars Unnerstall kon in de laatste minuut nog een belangrijke bal tegenhouden. Hij was na afloop heel tevreden.

We hebben toch echt wel lef getoond. We liepen niet alleen achteruit, maar voetbalden echt mee.