Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

We hebben iets nieuws: de Jeugdjournaal Podcast!

Het NOS Jeugdjournaal komt met een eigen podcast voor kinderen. Bart Tuinman en Malou van der Starre duiken elke week in een onderwerp uit het nieuws en zoeken een antwoord op jullie vragen. En iedere week is er goed nieuws van een luisteraar.

Podcasts zijn een soort radioshows die je online kunt beluisteren. De laatste jaren worden ze steeds populairder en er worden ook steeds meer podcasts voor kinderen gemaakt. Zo kun je al luisteren naar Het Klokhuis, Brugklas en het Sinterklaasjournaal.

Zaterdagochtend 1 mei verschijnt de eerste aflevering en die gaat over herdenken. Je kunt de NOS Jeugdjournaal Podcast in verschillende podcast-apps luisteren. Bijvoorbeeld via Spotify en ook via deze site van NPO Zapp. Daar kun je nog meer podcasts voor kinderen vinden.

Bekijk ook

Heb jij nieuwsvragen of wil je jouw goede nieuws delen? Via WhatsApp kun je een berichtje sturen naar Bart en Malou. Dit is hun nummer: 0626586701