Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Heftig ongeluk tussen trein en bakfiets in Oss

In Oss is een ernstig ongeluk gebeurd op een spoorwegovergang. Daar heeft een trein een bakfiets aangereden. Vier kinderen zijn daarbij om het leven gekomen. Ook raakten een kind en een volwassene zwaargewond, zegt de politie.

Kinderdagverblijf

Het ongeluk gebeurde vanmorgen rond half 9 bij een spoorwegovergang vlakbij het station. In de elektrische bakfiets zaten kinderen die op de basisschool zitten. Waardoor het misging, is nog niet duidelijk. Onderzoekers zijn naar de plek van het ongeluk gestuurd om dat uit te zoeken.

Slachtofferhulp

Meerdere kinderen hebben het ongeluk zien gebeuren. Zij en de volwassenen die erbij waren zijn opgevangen en kunnen er met deskundigen over praten.

In heel Nederland zijn mensen geschrokken van het nieuws, en op sociale media worden er veel berichten over geplaatst.

Mark Rutte
@MinPres
Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar 4 jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies.
4 jaar geleden

Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima leven mee met de nabestaanden. Dat liet Máxima weten tijdens een muziekevenement voor kinderen.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Ben jij ook geschrokken van het nieuws? Hier lees je hoe je om kan gaan met vervelend nieuws. Je kan hieronder ook een reactie achterlaten.

1931
Wil jij reageren op het nieuws over het bakfietsongeluk?

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Bekijk ook