Sport-presentator Tom Egbers niet op tv na artikel over pesten

Sport-presentator Tom Egbers niet op tv na artikel over pesten

Presentator Tom Egbers zal vanavond niet op televisie te zien zijn. Eigenlijk zou hij de eredivisie-samenvattingen presenteren. Dat doet hij vandaag niet, omdat hij ervan wordt beschuldigd een collega een lange tijd te hebben gepest.

Tom Egbers is een van de bekendste sport-presentatoren van Nederland. Behalve bij de eredivisie-samenvattingen is hij al jaren op televisie bij wedstrijden van het Nederlands elftal en het NOS Sportjournaal. Ook was hij een paar keer in het Jeugdjournaal te zien.

Dat Tom Egbers iemand gepest zou hebben, staat in een artikel van de Volkskrant. De krant schrijft dat de presentator een paar keer zoende met een veel jongere vrouw. Zij liep toen stage bij de sport-afdeling.

Later, toen de twee niet meer zoenden, zou de presentator haar hebben gepest. Volgens de krant deed hij dat bijna twee jaar lang. Uiteindelijk stopte de vrouw met werken bij de NOS.

Spijt

Tom Egbers zegt dat hij spijt heeft van dingen die er zijn gebeurd. Ook zegt hij dat het beter is om nu even niet op tv te komen, zodat het programma en de redactie wat rust krijgen.